Asahi- ja Pilateskurssi

Ajankohta: 5.-6.4.2019

Asahi on seisten tehtävä liikuntasarja, jossa käydään läpi kehon nivelistö nilkoista niskaan. Liikkeet ovat pehmeitä ja yksinkertaisia, mutta vaativat keskittymistä hengitykseen, liikelaatuun ja mielikuvien käyttöön.

Asahi-terveysliikunta on kehitetty suomalaisille pääosin selän ja niska-hartiaseudun ongelmiin, tasapainon vahvistamiseen, sekä helpottamaan ja ennaltaehkäisemään stressiä.

Pilates -harjoitteet perustuvat Joseph Pilateksen 1900 –luvun alussa kehittämään kehonhallintamenetelmään. Teemme harjoitteita, joiden pohjana on lihasten oikea-aikainen (syvistä pinnallisiin lihaksiin) aktivointi. Kurssilla otetaan huomioon jokaisen osallistujan lähtötaso ja keho yksilöllisenä kokonaisuutena.

Harjoituksissa keskitymme kehon vakauttamiseen, hengitykseen ja liikeratojen hallintaan liikkeessä. Harjoitusten avulla harjaannutetaan kinesteettistä aistia, ryhtiä, liikkuvuutta, voimaa ja mielen virkeyttä.

Kurssin harjoitteet perustuvat myös siihen, että hyväksymme tässä hetkessä sen, millainen kehon tila on. Lisäksi tarkastelemme tietoisesti sitä, mitä kehossa tapahtuu ja miltä tuntuu. Kurssi sopii kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen kaikille - nuorille ja aikuisille. Meillä on mahdollisuus myös välineen käyttöön sekä ulkona suoritettavaan harjoitteeseen. Lisätietoja kurssista antavat kurssin ohjaajat (asahi: Salla ja pilates: Auli).

Laajuus: 10 opetustuntia

Aikataulu: Perjantaina 17.15-19.30 ja lauantaina 9.00-15.45

Ohjaajina toimivat: tanssitaiteilija ja kehokouluttaja Saila Reiniö sekä liikuntatieteiden maisteri, pilates- ja somatic stretching –ohjaaja Auli Syrjänen

Hinta: Kurssimaksu 62 € 
Lisämaksusta majoitus ja ruokailut:
* Majoitus 30 € (sis. pe iltapala ja la aamupala)
* Ruokailut la lounas ja kahvi 13 €

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.3.2019. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudu tästä kurssille

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT