Kuumakivihieronnan kurssi

Ajankohta: 7.-9.6.2019

Aikataulu: pe 18.00-20.45, la 9.00-15.45 ja su 9-14.00

Laajuus: 15 opetustuntia

Kuumia kiviä on käytetty hoitotarkoituksessa jo kauan. Hippokrates jo aikoinaan käytti kiviä hoidoissa, synnytyksessä kipua lievittämään ja rentouttamaan, paiseitten lämmittämisessä ja desinfioinnissa, ennen paisteessa puhkaista. Kipeitten lihasten rentouttamisessa. Nykyaikaista kuumakivihierontaa on Suomessa tehty reilut 10 vuotta. Nykyään sitä käytetään rentouttamishoitona, hoito onkin suosittua ja sopii lähes kaikille.  

Kurssilla käydään läpi kuumakivihieronnan historiaa, käyttöaiheita ja ennenkaikkea opitaan tekemään rentouttava kuumakivihieronta. Kurssille mukaan rennot vaatteet, lakana ja pussilakana, tyynyn päällinen ja 2 pientä pyyhettä. Opettajalta voi tilata etukäteen setin; ammattilaiskivipakkaus+kuumakivikattilasettti 370e p. 040 5561819/Auni. Kurssilla on oltava omat kivet mukana.

Kurssi sopii kaikille tästä hoidosta kiinnostuneille.

Kurssin opettaja: Auni Kettunen, hieroja, terveydenhoitaja, Voice massage- terapeutti

Hinta: 169 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, pe-iltapalan, lounaat ja kahvit tai 199 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.5.2018. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa. 

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudu tästä kurssille

Oikeus muutoksiin pidätetään

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT