Kuvanveistokurssi

Ajankohta: tulossa syksyllä 2018

Kurssin tavoitteena on oppia kuvanveiston ja plastisen sommittelun perusteet. Opiskelija oppii kurssin aikana hallitsemaan sekä perinteisen muovailutekniikan, että kertamuotin käytön kipsivalussa. Lisäksi paneudutaan kolmiulotteisen tilan hahmottamiseen piirustus- ja muovailutehtävien kautta. Kurssin aikana tutustutaan luennon kautta myös kuvanveiston eri esiintymismuotoihin nykytaiteessa. Opiskelu tapahtuu harjoitustehtävien ja tiiviin henkilökohtaisen ohjauksen kautta.

Kurssille voivat tulla kaikki kuvataiteesta ja kuvanveistosta kiinnostuneet nuoret, nuoret aikuiset ja muutkin täysi-ikäiset joko kuvataidealan kokemuksella varustettuna tai ilman. Kurssi sopii hyvin myös vasta-alkajille kuvanveiston alkeiskurssina.

Opettaja: Simo Saarikoski (Kuvataiteilija AMK)

Kurssin alkamis- ja päättymisajat päivittäin:
maanantaina 12.00-15.45
tiistaina klo 9.00-13.30
keskiviikkona klo 9.00-13.30
torstaina klo 9.00-13.30
perjantaina klo 9.00-13.30

Kurssin hinta on 60€/hlö (sis. opetus ja perustarvikkeet). Ruokailu ja majoitus lisämaksusta.

Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje sähköpostitse ilmoittautumispäivän jälkeen. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Voit jo ilmoittautua mukaan, ilmoitamme sitten kun seuraava kurssin ajankohta on saatu sovittua. 

Ilmoittaudu tästä mukaan kurssille

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT