Mindfulness peruskurssi

Ajankohta: 25.-26.5.2018

Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo tarkoittaa taitoa elää juuri tässä hetkessä. Oppimalla elämään nykyhetkessä ihminen eheytyy ja saa uudestaan yhteyden elämäniloonsa ja hyvinvointiinsa.

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään rentoutta, mielenrauhaa ja tasapainoa elämässään. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, opettajille ja ohjaajille tms.

Mindfulness-kurssilla

  • Tutustut Mindfulness menetelmään ja sen mahdollisuuksiin
  • Kehität lempeyttä ja myötätuntoa itseäsi kohtaan
  • Tutustut mielen tyhjentämiseen, mitä tehdä kun ajatukset laukkaa koko ajan ja mieli ei rauhoitu
  • Voit saada helpotusta stressin, kivun, univaikeuksien ja uupumuksen hallintaan
  • Löydät uuden rennomman tavan olla läsnä elämässäsi

Laajuus: 10 opetustuntia

Aikataulu: pe klo 17-19.30 ja la 9.-15.30

Kouluttaja: Tuula Kuittinen, psykologi, psykoterapeutti, työnohjaaja, Mindfulness-ohjaaja

Hinta: 94 € sisältäen opetuksen ja kurssimateriaalin. Lisämaksusta ruokailu 13 € (sis. lounas ja kahvi). Majoitus 30 € 2-3 hengen huoneessa (sis. aamupala + pe-iltapala)

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.5.2018. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. 

Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudu tästä kurssille