HINNAT

Graafinen suunnittelu
Kuvataide
Mediataide-Pelivisio
Taidekoulu Art-line
Radiotoimittaja
Urheiluhierojakoulu
Personal Trainer
Pääsykoevalmennukset
International Academy

Opetuksen hinta on
66 euroa/viikko

Ruokailuun voi ostaa myös yksittäisiä ruokailukuponkeja.

Hinnat ovat voimassa vuoden 2020 alusta lähtien.


Pop-jazz
Urheiluhierojakoulu + Personal trainer

Opetuksen hinta on
74 euroa/viikko, 296 euroa/kuukausi

Hinnat ovat voimassa vuoden 2020 alusta lähtien.


Radiotoimittaja ll

Opetuksen hinta on
49 euroa/viikko, 196 euroa/kuukausi

Opetus + lounas
69 euroa/viikko, 276 euroa/kuukausi

Täysihoitohinta, joka sisältää opetuksen, asumisen ja ruokailut (sis. aamiainen, lounas, päivällinen) koulupäivinä on
74 euroa/viikko, 296 euroa/kuukausi

Voit halutessasi ostaa myös yksittäisiä ruokailukuponkeja.

Hinnat ovat voimassa 12.8.2019 lähtien.


Kymppilinjat

Opetus, oppikirjat ja lounas ovat maksuttomia niille, jotka ovat saaneet peruskoulun päättötodistuksen tänä keväänä tai vuosi sitten. Opistolla asuvat opiskelijat saavat ilmaisen asunnon 2-3 hengen huoneessa opiston asuntolassa, aamupalan, lounaan ja päivällisen koulupäivinä. Kotimatkakustannukset tulevat opiskelijalle.


Aikuisten perusopetus

Peruskoululinjan aikuisopiskelijoille opiskelu ja asuminen on maksutonta.
Vape:lla opiskelevien opintomaksuista tehdään erillinen sopimus kotikunnan kanssa.
Perusopetuksen opiskelijoilla on mahdollisuus hakea opintotukea.


LUKUVUOSISTIPENDI!

Opisto jakaa vuoden 2020 alusta lähtien koko lukukauden tai lukuvuoden kattavan opintostipendin muutamalle opiskelijalle vuosittain. Uskomme, että opiskelu kannattaa aina. Siksi haluamme tällä stipendillä motivoida opiskelijoita hakeutumaan mieleiselleen alalle koulutukseen. Tutustu opintolinjoihimme, tee päätös ja hae koko lukukauden tai -vuoden kattavaa opintostipendiä vapaamuotoisesti, mutta perustele opintostipendin tarpeesi - ja kuka tietää, ehkä juuri sinä olet stipendin saajien joukossa.

Riippumatta opintojen suuntautumisesta tai opintopisteiden määrästä, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden saada tämä stipendi. Opiskelu on rikastuttava kokemus ja se auttaa ymmärtämään kanssaihmisiä ja maailmaa paremmin. Opiston myöntämä stipendi ei ole laina, emmekä velvoita hakijaa esittämään opintosuorituksia, motivaatiota opiskeluun sen sijaan olisi hyvä olla.Muuta

Lukukauden maksut maksetaan neljässä, ja koko lukuvuoden maksut kahdeksassa erässä.


Opintotuki

Opintolinjoilla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen. Opintotuki koostuu opintorahasta, asumislisästä ja valtion takaamasta opintolainasta. Opintorahan suuruus on maksimissaan 250,28 euroa/kk ja asumislisä opistolla asumiseen 88,87 euroa/kk. Nämä ovat yhteensä 339,15 euroa/kk. Valtion takaamaa opintolainaa on mahdollista saada opintoihin maksimissaan 650 euroa/kk. Opintotukea haetaan täyttämällä hakemuslomake OT1. Sen saa oppilaitoksesta tai KELA:n toimistosta tai sen voi tulostaa internetistä osoitteesta: www.kela.fi. Samalla lomakkeella haetaan opintorahaa, asumislisää ja opintolainan valtiontakausta.Katso lisätietoa opintotuesta Kelan sivuilta
Aikuisopiskelijalla on mahdollisuus hakea aikuiskoulutustukea. Lisätietoja saat Koulutusrahastosta tai työvoimatoimistoista.