Koirien jäsenkorjauskoulutus

Ajankohta ja aikataulu:
1. osa 4.-5.4.2020 la klo 10-16.00 ja su klo 9.-14.00.
2. osa la-su syksy 2020 la klo 10-16.00 ja su klo 9.-14.00.
Päivitämme toisen osion päivämäärät alkuvuodesta. 

Lähiopiskelupäivien välillä tehdään 15 raportoitua hoitoa ja oppimispäiväkirja. 

Koulutuksessa perehdytään havainnoinnin, haastattelun ja tunnustelun avulla koiran liikkumista hankaloittavaan ongelmaan. Opetellaan tunnistamaan ongelmia, joita ei jäsenkorjauksella voida hoitaa. Opetellaan harjoitusten ja opetuskeskustelujen avulla ratkaisemaan, jäsenkorjauksen menetelmin löydettyjä ongelmia.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti KEO:sta valmistuneille koirahierojille, mutta myös muut Koirahierontakoulutuksen käyneet voivat hakeutua kurssille mikäli tilaa on. 

Kouluttaja: Pertti Rantala, kuntohoitaja ja hieronnan opettaja. Tehnyt jäsenkorjausta 20 vuotta.  

Hinta: 
Kurssimaksu 480 €/ yhteensä molemmat osiot (sis. opetus, ohjaus, monisteet ja kurssiohjelman mukaiset ruokailut).
Lisämaksusta majoitus 1-2 yötä 30 € + ruokailut 15 €
Kurssimaksu laskutetaan kahdessa erässä, toinen keväällä koulutuksen alettua ja toinen ennen viimeistä lähiopetusviikonloppua. Majoitus ja lisäruokailut laskutetaan kurssiviikonlopun jälkeen. 

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.3.2020. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssin opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä.  Kirjoita hakulomakkeeseen valmistumisvuosi, jolloin olet valmistunut KEO:lta koirahierojaksi. Myös muualta valmistuneita voidaan ottaa mukaan kurssille, mikäli ryhmässä on tilaa.  

 

- oikeudet muutoksiin pidätetään -

 

Kurssiluokittelu: PITKÄT KURSSIT