Metalligrafiikkakurssi

Ajankohta: 20.-24.11.2017

Tutustutaan syväpainomenetelmään. Käydään läpi metalligrafiikan perusmenetelmät, harjoitellaan luentojen pohjalta viivasyövytystä eli etsaamista ja sävypintojen luomista eli akvatintaa teoriassa ja käytännössä. Tehdään prässiä apuna käyttäen vedoksia teoksista. Opiskelija saa yleistä ja henkilökohtaista ohjausta sekä rakentavaa kritiikkiä.

Puugrafiikkakurssi

Ajankohta: 13.-17.11.2017

Tutustutaan kohopainotekniikkaan ja sen lainalaisuuksiin. Opitaan puupiirroksen perusteet, menetelmät ja välineet. Luennoissa kerrotaan materiaaleista ja tekniikoista, joiden pohjalta edetään käytännön harjoituksiin. Opiskelija saa yleistä ja henkilökohtaista ohjausta sekä rakentavaa kritiikkiä.

Kurssille voivat tulla kaikki puugrafiikasta kiinnostuneet nuoret, nuoret aikuiset ja muutkin täysi-ikäiset. Kurssi sopii hyvin vasta-alkajille puugrafiikan alkeiskurssina.

Kuvanveistokurssi

Ajankohta: 27.11.-1.12.2017

Kurssin tavoitteena on oppia kuvanveiston ja plastisen sommittelun perusteet. Opiskelija oppii kurssin aikana hallitsemaan sekä perinteisen muovailutekniikan, että kertamuotin käytön kipsivalussa. Lisäksi paneudutaan kolmiulotteisen tilan hahmottamiseen piirustus- ja muovailutehtävien kautta. Kurssin aikana tutustutaan luennon kautta myös kuvanveiston eri esiintymismuotoihin nykytaiteessa. Opiskelu tapahtuu harjoitustehtävien ja tiiviin henkilökohtaisen ohjauksen kautta.

Koristellaan pursottamalla, peruskurssi

Ajankohta: pe 24.11.2017 klo 17.30-20.45 ja la 25.11.2017 klo 11.00-16.15

Laajuus: 10 opetustuntia

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja kertaajille. Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan pursotustekniikoita ja opettelemaan peruspursottamisen niksejä, joilla saat upean loppusilauksen kakkuihisi. Tarjolla on erilaisia pursotusvälineitä, joilla saat aikaiseksi hienot koristeet. Kurssilla opetetaan pursotettavien massojen valmistaminen, värjääminen ja pursotukseen tarkoitettujen välineiden käyttö. 

Vegaaniruokakurssi

Ajankohta: 17.-18.11.2017

Laitetaan runsaasti herkullisia, helppoja, edullisia, täyttäviä, ravitsevia ja täysin kasviperäisiä gluteenittomia ruokia, kuten kasvispihvejä, keittoa, uuniruokaa, pastaa, salaatteja ja muita tuoreruokia, leivonnaisia ja karkkeja. Ruokien raaka-aineita löytyy helposti marketeista. Käsittelemme myös ravitsemusasioita.

Lymfaterapia, jatkokurssi

Ajankohta: järjestetään kun ilmoittautuneita noin 10 

Lymfaterapian jatkokurssilla käymme läpi selän ja suunsisustan lymfaterapiahoidon. Lisäksi kertaamme avauksien, vatsan, käsien ja jalkojen lymfaterapiahoitoja. Kurssi on käytännöllispainotteinen.

Laajuus: 15 h

Aikataulu: Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00

Hinta: 179 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, lounaat ja kahvit tai 209 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Intialainen pää- ja kasvohierontakurssi

Ajankohta: avoin

Päässä sijaitsee meille elintärkeät ja keskeiset elämän toimintoja ohjaavat elimet kuten; aivot, monien hermoratojen päät ja koko inhimillinen ajatustoiminta. Myös neljä tärkeintä tuntoelintä ovat pään alueella; silmät, korvat, nenä ja suu. Siksi meidän jokaisen päänalue tarvitsee erityisesti rentoutumista, huolehtimista, terveyttä ja hyvää oloa. Niskan alue ja hartiat liittyvät läheisesti pään toimintoihin, joten niitäkin täytyy muistaa hoitaa.

Akupainantaa arkivaivoihin

Ajankohta: Ajankohta avoin

Kurssilla tutustutaan lyhyesti kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiin ja opetellaan löytämään akupisteitä, joita sormin käsittelemällä voidaan helpottaa monia tavanomaisia vaivoja. Kurssi sopii hierojille, terapeuteille tai kelle tahansa, joka on kiinnostunut itsensä tai toisten hoitamisesta lääkkeettömästi. Varaudu mukavin vaattein, joiden läpi pisteet voi paikallistaa.

Laajuus: 15 h

Aikataulu: Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00