Koiran biomekaniikka 1

Ajankohta: 29.-30.1.2021
Aikataulu: perjantaina 18.00-21.00 ja lauantaina 9.15-16.00

Koulutus on tarkoitettu valmistuneille koirahierojille täydennyskoulutuksena.

Täydennyskoulutusta koirahierojille

Ajankohta: 11.-12.12.2020
Aikataulu: perjantaina 18.-20.45 ja lauantaina 9.-15.30
Laajuus: 10 opetustuntia

Koulutus on tarkoitettu valmistuneille koirahierojille täydennyskoulutuksena.

Kurssin aiheita mm:
- Eläinfysioterapia ja kuntoutus (mm. vesikävely, uinti)
- Koiran urheilu ja yleiset vammat
- Nivelten liikeradat. Nivelten liikeratoja tutkitaan ja mitataan teorian lisäksi käytännössä. 

Kurssin opettaja: eläinfysioterapeutti Hanna Saaristo

EA 1

Ajankohta: järjestetään seuraavan kerran lv 20-21

Tavoite:

Kurssin suorittanut hallitsee ensiavun antamisen perusteet kurssin sisällön mukaisissa aiheissa.

Sisältö:

Valokuvaamisen perusteet ja filmivalokuvauskurssi

Ajankohta: 21.-25.9.2020 Kurssi on täynnä!

Kiinnostaisiko valokuvaus tai haluaisitko kehittää taitojasi? 

Valokuvaamisen perusteet ja filmivalokuvauskurssin aikana käydään läpi mm. filmikameran ja objektiivien käyttö, pimiötyöskentelynä filmin kehitys negatiiviksi sekä vedostus paperille. Lisäksi kurssiin kuuluu kahvikehitteen valmistus, filmin tuplavalotukset sekä erilaisten kameroiden esittely. Kurssi sopii kaikille filmi- ja valokuvaamisesta ylipäätään kiinnostuneille.

Korujen hiekkavalukurssi

Ajankohta: 30.11.-4.12.2020 Kurssi on täynnä!

Peruskurssilla keskitytään hiekkavalujen tekoon tinasta, pronssista ja/tai hopeasta. Valamme erilaisia koruja, solkia ja pienesineitä. Opinnot aloitetaan teoriaopinnoin ja valutöitä suunnitellaan mm. dymomassasta.

Kurssin kesto on 25 tuntia, ja kurssille voivat tulla kaikki metallivalutekniikasta ja korumuotoilusta kiinnostuneet nuoret, nuoret aikuiset ja muutkin täysi-ikäiset. Kurssi sopii hyvin vasta-alkajille metallivalutekniikan alkeiskurssina.

Metalligrafiikkakurssi

Ajankohta: 23.-27.11.2020 Kurssi on täynnä!

Tutustutaan syväpainomenetelmään. Käydään läpi metalligrafiikan perusmenetelmät, harjoitellaan luentojen pohjalta viivasyövytystä eli etsaamista ja sävypintojen luomista eli akvatintaa teoriassa ja käytännössä. Tehdään prässiä apuna käyttäen vedoksia teoksista. Opiskelija saa yleistä ja henkilökohtaista ohjausta sekä rakentavaa kritiikkiä.

Puugrafiikkakurssi

Ajankohta: 16.-20.11.2020 Kurssi on täynnä!

Tutustutaan kohopainotekniikkaan ja sen lainalaisuuksiin. Opitaan puupiirroksen perusteet, menetelmät ja välineet. Luennoissa kerrotaan materiaaleista ja tekniikoista, joiden pohjalta edetään käytännön harjoituksiin. Opiskelija saa yleistä ja henkilökohtaista ohjausta sekä rakentavaa kritiikkiä.

Kurssille voivat tulla kaikki puugrafiikasta kiinnostuneet nuoret, nuoret aikuiset ja muutkin täysi-ikäiset. Kurssi sopii hyvin vasta-alkajille puugrafiikan alkeiskurssina.

Kuvanveistokurssi

Ajankohta: 7.-11.12.2020 Kurssi on täynnä!

Kurssin tavoitteena on oppia kuvanveiston ja plastisen sommittelun perusteet. Opiskelija oppii kurssin aikana hallitsemaan sekä perinteisen muovailutekniikan, että kertamuotin käytön kipsivalussa. Lisäksi paneudutaan kolmiulotteisen tilan hahmottamiseen piirustus- ja muovailutehtävien kautta. Kurssin aikana tutustutaan luennon kautta myös kuvanveiston eri esiintymismuotoihin nykytaiteessa. Opiskelu tapahtuu harjoitustehtävien ja tiiviin henkilökohtaisen ohjauksen kautta.

Kuumakivihieronnan kurssi

Ajankohta: 16.-18.4.2021

Aikataulu: pe klo 18-20.45, la 9-15.45, su 9-14.00

Laajuus: 15 opetustuntia

Intialainen pää- ja kasvohierontakurssi

Ajankohta: 19.-21.2.2021 (täynnä) sekä 28.-30.5.2021

Päässä sijaitsee meille elintärkeät ja keskeiset elämän toimintoja ohjaavat elimet kuten; aivot, monien hermoratojen päät ja koko inhimillinen ajatustoiminta. Myös neljä tärkeintä tuntoelintä ovat pään alueella; silmät, korvat, nenä ja suu. Siksi meidän jokaisen päänalue tarvitsee erityisesti rentoutumista, huolehtimista, terveyttä ja hyvää oloa. Niskan alue ja hartiat liittyvät läheisesti pään toimintoihin, joten niitäkin täytyy muistaa hoitaa.

Sivut