Vegaaniruokakurssi

Ajankohta: 17.-18.11.2017

Laitetaan runsaasti herkullisia, helppoja, edullisia, täyttäviä, ravitsevia ja täysin kasviperäisiä gluteenittomia ruokia, kuten kasvispihvejä, keittoa, uuniruokaa, pastaa, salaatteja ja muita tuoreruokia, leivonnaisia ja karkkeja. Ruokien raaka-aineita löytyy helposti marketeista. Käsittelemme myös ravitsemusasioita.

Lymfaterapia, jatkokurssi

Ajankohta: järjestetään kun ilmoittautuneita noin 10 

Lymfaterapian jatkokurssilla käymme läpi selän ja suunsisustan lymfaterapiahoidon. Lisäksi kertaamme avauksien, vatsan, käsien ja jalkojen lymfaterapiahoitoja. Kurssi on käytännöllispainotteinen.

Laajuus: 15 h

Aikataulu: Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00

Hinta: 179 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, lounaat ja kahvit tai 209 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Intialainen pää- ja kasvohierontakurssi

Ajankohta: avoin

Päässä sijaitsee meille elintärkeät ja keskeiset elämän toimintoja ohjaavat elimet kuten; aivot, monien hermoratojen päät ja koko inhimillinen ajatustoiminta. Myös neljä tärkeintä tuntoelintä ovat pään alueella; silmät, korvat, nenä ja suu. Siksi meidän jokaisen päänalue tarvitsee erityisesti rentoutumista, huolehtimista, terveyttä ja hyvää oloa. Niskan alue ja hartiat liittyvät läheisesti pään toimintoihin, joten niitäkin täytyy muistaa hoitaa.

Akupainantaa arkivaivoihin

Ajankohta: Ajankohta avoin

Kurssilla tutustutaan lyhyesti kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiin ja opetellaan löytämään akupisteitä, joita sormin käsittelemällä voidaan helpottaa monia tavanomaisia vaivoja. Kurssi sopii hierojille, terapeuteille tai kelle tahansa, joka on kiinnostunut itsensä tai toisten hoitamisesta lääkkeettömästi. Varaudu mukavin vaattein, joiden läpi pisteet voi paikallistaa.

Laajuus: 15 h

Aikataulu: Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00