YRTTIHOITAJA eli Fytoterapian perusopinnot 10 op, 2016-2017 (ryhmä 1.)

Joku on joskus sanonut, että Luoja on luonut kaikki sairaudet, mutta Hän on myös luonut kasvit niiden parantamiseen. Fytoterapia eli kasvilääkintä on vuosituhansia vanha tapa hoitaa terveyttä.

Kiinnostaako Sinua kouluttautua kasvilääkinnän mielenkiintoiseen maailmaan? Fytoterapian perusopinnot suoritetaan monimuoto-opiskeluna seitsemänä lähiopetusviikonloppuna, joten se käy hyvin myös työssäkäyville sekä työttömille. Koulutus ei ole päätöimista opiskelua. Kaikki lähijaksot käytyään opiskelijalle myönnetään nimike "YRTTIHOITAJA":

VOKALISTI -monimuotokoulutus

VALMENTAUDU LAULAJAKSI!

Valmennus kestää yhteensä noin 6 kk ja sisältää viisi viikonlopun (pe-su) mittaista lähijaksoa Kauhajoen opistossa sekä ohjattua etätyöskentelyä lähijaksojen välissä. Monimuoto-opinnot soveltuvat erinomaisesti niille, jotka toimivat jo työelämässä tai muutoin eivät voi osallistua perinteiseen kokopäivätoimiseen opetukseen.

KOIRAHIERONTAKOULUTUS 25 op

Koirahierontakoulutus antaa valmiuksia omien koirien täysipainoiseen hoitoon, koirahierojana toimimiseen sekä alan jatkokoulutukseen. Koulutus sopii myös täydennyskoulutuksena eläinten kanssa työskenteleville.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja se käsittää seitsemän lähiopetusviikonloppua. Opetusta on 20 tuntia / viikonloppu ja koulutuksen laajuus on 25 opintopistettä. Opiskelu onnistuu mainiosti työn ohessa. Kurssiin kuuluu myös runsaasti itsenäistä opiskelua lähiopetusviikonloppujen välillä mm. hierontaharjoitteluita ja muita etätehtäviä.

HEVOSHIERONTAKOULUTUS 25 op

Hevoshierontakoulutus antaa valmiudet hevoshierojana toimimiseen, omien hevosten täysipainoiseen hoitoon sekä alan jatkokoulutukseen. Koulutus sopii myös täydennyskoulutuksena eläinten kanssa työskenteleville.

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUSKOULUTUS

Kauhajoen evankelinen opisto järjestää yhteistyössä Kansanlääkintäseuran kanssa Kalevalainen jäsenkorjaaja-koulutusta.