Koirien jäsenkorjauskoulutus

Ajankohta ja aikataulu:
1. osa la-su 10.-11.3. la klo 10-16.00 ja su klo 9.-14.00.
2. osa la-su 17.-18.11. la klo 10-16.00 ja su klo 9.-14.00.

Lähiopiskelupäivien välillä tehdään 15 raportoitua hoitoa ja oppimispäiväkirja. 

Koulutuksessa perehdytään havainnoinnin, haastattelun ja tunnustelun avulla koiran liikkumista hankaloittavaan ongelmaan. Opetellaan tunnistamaan ongelmia, joita ei jäsenkorjauksella voida hoitaa. Opetellaan harjoitusten ja opetuskeskustelujen avulla ratkaisemaan, jäsenkorjauksen menetelmin löydettyjä ongelmia.

DIPLOMIFYTOTERAPEUTIN OPINNOT

Diplomifytoterapeutti on kasvilääkinnän asiantuntija, joka pystyy hoitamaan itseään, läheisiään ja asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti perinteisin keinoin käyttäen eri kasvien lääkinnällisiä ominaisuuksia.

Luonnonlääketieteen Keskusliiton (LKL) vaatimukset täyttävä koulutus (vaaditut opinnot löytyvät täältä http://www.lkl.fi/img/file.php?id=27596) kestää noin kaksi vuotta.

Yrttihoitajakoulutus (Fytoterapian perusopinnot 10 op)

Joku on joskus sanonut, että Luoja on luonut kaikki sairaudet, mutta Hän on myös luonut kasvit niiden parantamiseen. Fytoterapia eli kasvilääkintä on vuosituhansia vanha tapa hoitaa terveyttä.

Kiinnostaako Sinua kouluttautua kasvilääkinnän mielenkiintoiseen maailmaan? Fytoterapian perusopinnot suoritetaan monimuoto-opiskeluna seitsemänä lähiopetusviikonloppuna, joten se käy hyvin myös työssäkäyville sekä työttömille. Koulutus ei ole päätoimista opiskelua. Kaikki lähijaksot käytyään opiskelijalle myönnetään nimike "YRTTIHOITAJA".

KOIRAHIERONTAKOULUTUS 25 op

Koirahierontakoulutus antaa valmiuksia omien koirien täysipainoiseen hoitoon, koirahierojana toimimiseen sekä alan jatkokoulutukseen. Koulutus sopii myös täydennyskoulutuksena eläinten kanssa työskenteleville.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja se käsittää seitsemän lähiopetusviikonloppua. Opetusta on 20 tuntia / viikonloppu ja koulutuksen laajuus on 25 opintopistettä. Opiskelu onnistuu mainiosti työn ohessa. Kurssiin kuuluu myös runsaasti itsenäistä opiskelua lähiopetusviikonloppujen välillä mm. hierontaharjoitteluita ja muita etätehtäviä.

HEVOSHIERONTAKOULUTUS 25 op

Hevoshierontakoulutus antaa valmiudet hevoshierojana toimimiseen, omien hevosten täysipainoiseen hoitoon sekä alan jatkokoulutukseen. Koulutus sopii myös täydennyskoulutuksena eläinten kanssa työskenteleville.

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUSKOULUTUS

Kauhajoen evankelinen opisto järjestää yhteistyössä Kansanlääkintäseuran kanssa Kalevalainen jäsenkorjaaja-koulutusta.